Cena: 20 zł / 250g
Smalec z dzika 100% - z dodatkiem cebulki, czosnku i białego pieprzu
Czas dostawy: 7 dni
Dzika Wędzarnia - Wędliny z dziczyzny prosto z Warmińskiego lasu
Smalec z dzika
Jesteśmy członkiem sieci dziedzictwa Kulinarnego Warmii i Mazur - sieci zrzeszającej lokalnych producentów żywności wysokiej jakości z Warmii i Mazur
https://dziedzictwokulinarne.pl/
Skład: mięso z dzika 100%, biały pieprz, czosnek, cebulka
Waga opakowania: 250g
Cena: 20,00 zł za słoik
Termin przydatności 60 dni
Rodzaj opakowanie słoik szklany
100g produkty zostało wyprodukowane ze 100g mięsa
Opis produktu
Nasz Smalec z dzika jest produkowany z najlepszej jakości mięsa z dzika bez wieprzowych dodatków.
Wielka zaletą naszego mięsa jest to, że pochodzi ono prosto z lasu, nie jest w żaden sposób hodowane ani sztucznie dokarmiane. Natura w najczystszej postaci.
Smalec należy przechowywać w lodówce w temperaturze 3-5 °C.
Badania mięsa
Badanie dziczyzny przed spożyciem jest bardzo ważne.
Dlatego też mięso z którego produkujemy nasze wędliny jest przebadane i pochodzi z legalnego źródła. Cała nasza działalność jest zarejestrowana i pod kontrola Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Olsztynie.
Dzięki czemu mają Państwo pewność, że nasze wędliny zachowują odpowiednie standardy, są zdrowe i bezpieczne.
Dzika wędzarnia to niewielki zakład pod Olsztynem. Specjalizujemy się w produkcji wędlin z dziczyzny. Wszystkie nasze wędliny produkowane są przez nas, a mięso pochodzi z okolicznych skupów dziczyzny. Stawiamy na lokalne produkty oraz na wysoką jakość.
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.